اگر درایور سی دی تو جعبه رو نصب کردی به طور کامل پاکش کن آخرین درایور رو از سایت amd بگیر نصب کن
اگر مشکل حل شد که هیچ وگرنه باز مطرح کن تا دوستان راهنمایی کنن ببینیم مشکل از کجاست
سلام بچه ها . من1ماه پیش کارت 6850 سافایر خریدم اما اونقدری که ازش انتظار داشتم جواب نداد! طوری که need for speed hot pursuit رو نمیتونه رو با فول گرافیک بازی اجرا کنه! (یه جورایی گیر میکنه هر چقدرم تنظیمات کارت رو بالا پایین میکنم باز جواب نمیده ) تصویر بازی هم کیفیت جالبی نداره! و call of duty-black ops رو رو هر تنظیم گرافیکی گیر میکنه (اصلا نمیشه بازی کرد)وقتی pes2011 رو اجرا میکنم گیر داره همینطور بقیه بازی ها رو!
cpu:amd phenom II x2 550 processor 3.10 GHz
RAM: 4GB
mainbord: Asus M4N78
POWER:Green 785 w
windows 7 ,x64
مشکل کجاست؟؟!!!!
|
اگر درایور سی دی تو جعبه رو نصب کردی به طور کامل پاکش کن آخرین درایور رو از سایت amd بگیر نصب کن
اگر مشکل حل شد که هیچ وگرنه باز مطرح کن تا دوستان راهنمایی کنن ببینیم مشکل از کجاست
mohammadx3 (10-03-11)
یه بار با ویندوز 32 بیتی این کارو کرده بودم! اما هیچ تاثیری نداشت! از طرفی درایور قبلیش هر چی باشه که دیگه اینقدر بد نیست که همچین مشکلی ایجاد کنه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما نرم افزار Fraps رو از اینترنت دانلود کنید بعد تو این بازی هایی که میگید تست کنید ببینید فریم ریت چه قد هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadx3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخصوصا حداقل فریم
ورژن Catalyst مورد استفاده رو هم بگید
و یک سوال
تنظیمات قسمت 3D درایور کارتتون رو تغییر ندادید ؟؟
nothing is as it seems
mohammadx3 (10-03-11), saeid pc (13-05-11)
سلام به همه . من هم همین مشکل رو داشتم ، با عوض کردن (یا شاید اور کردن) سی پی یو مشکلت حل میشه . این دوتا بازی که گفتی سی پی یو های قویی میخواد . خلاصه تو سی پی یو دنباله مشکل بگرد . موفق باشی . Sya
به نظره این cpu با فرکانس 3هیچ محدودیتی ایجاد نمیکنه.
دمای کارتتون چقدره؟در لود
|
asus p7p55 LX
core i3 550
2*2GB 1333
5770
grenn 485 EU
stock cooler
من با اين سيستم و رزولوشن1600*900 و با فعال كردن HIGH
pes2011 رو بدون هيچ مشكلي و خيلي روان بازي كردم.
اين رو هم بگم كه من كلا با سي پي يو هاي AMD مشكل دارم چون اصلا كارايي ندارن.
ولي فكر مي كنم مشكل از هاردت باشه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks